Hinnasto

Edullisin vaihtoehto on vuosijäsenyys, jonka hinta on 320 € / vuosi.

Kuukausijäsenyyden hinta on 45 € / kk.

Avaimen ja sopimukset hoitaa Aitopalvelu Oy (www.aitopalvelu.fi).

Kysymykset jäsenyysasioista ja vaihtoehdoista info@evijarvenkuntoilukeskus.fi

Säännöt

Evijärven kuntoilukeskus toimii yhdistyspohjalta ja jokainen on velvollinen noudattamaan klubin sääntöjä. Maksamalla vuosi/kuukausijäsenyyden saat käyttöoikeuden kuntosalille. Vuosi/kuukausijäsenyys on talouskohtainen tarkoittaen sitä, että samassa taloudessa asuvat saavat käyttää salia.

Avaimen haltija on vastuussa siitä, että omalla avaimella salilla käy vain samassa taloudessa asuvat henkilöt! Sali toimii jäsenten maksamilla käyttökorvauksilla ja kaikki maksamattomat kävijät vaikuttavat heikentävästi salin toimintamahdollisuuksiin!

VUOSIJÄSENYYS

Jos sinulla on vuosijäsenyys kuntosalille, niin maksu koostuu 160,00 euron jäsenmaksusta ja 160,00 euron käyttömaksusta. Vuosijäsenyys on aina kalenterivuosi eli jäsenyys vuodelle 2020 on ajalta 1.1. - 31.12.2020. Vuosijäseniä laskutetaan alkuvuodesta tammikuussa jäsenmaksulla ja helmikuussa käyttömaksulla.

Jos et halua enää jatkaa vuosijäsenyyttäsi, tulee sinun ilmoittaa asiasta Aito-Palvelu Oy:lle ja palauttaa kuntosalin avain. Avaimen pitäminen itsellään (vaikka sitä ei käyttäisikään) tulkitaan jäsenyyden jatkamiseksi!!

KUUKAUSIJÄSENYYS

Jos sinulla on kuukausijäsenyys, niin jäsenyys alkaa heti siitä päivästä kuri saat avaimen Aito-Palvelu Oy:stä. Kuukausijäsenet maksavat 45 € / kk. Myös kuukausijäsenyydessä avaimen pitäminen itsellään (vaikka sitä ei käyttäisikään) tulkitaan jäsenyyden jatkamiseksi, jolloin lasku tulee automaattisesti
käyttöajan loputtua! Jos et halua enää jatkaa kuukausijäsenyyttä tai haluat vaihtaa sen esim. vuosijäsenyydeksi, niin ilmoita Aito-Palvelu Oy:lle. Myös kuukausijäsenyys on talouskohtainen eli samassa taloudessa avaimen omistajan kanssa asuvat saavat käyttää kuntosalia.

HUOM!

Salilla oleva kassa on tarkoitettu Kuntoilukeskukseen tutustujan kertamaksuun, joka tulee varsinaisen jäsenen kanssa! Maksu on 6,50 €, jonka maksamisesta huolehtii myös salijäsen. Meillä ei ole kertakortteja myynnissä, eli tutustumiskerran jälkeen tehdään sopimus Aito-Palvelu Oy:ssa.

TYKY- JA SMARTUM KUNTOSETELIT JA KORTIT

Toivottavaa olisi, että kaikki kuntosalin käyttäjät hoitaisivat maksunsa ajallaan. Maksuilla ylläpidetään ja kehitetään kuntosalia. Kuntosalimaksut pystyy maksamaan myös kätevästi TYKY- ja SMARTUM -seteleillä. Jos haluat käyttää saamasi setelit kuntosalimaksuihin, niin toimita setelit Aito-Palveluun allekirjoitettuina, niin maksusi kuitataan niillä. Smartum - kortteja emme pysty vastaanottamaan, koska käytössä ei ole tarvittavaa maksupäätettä. Smartum -- kortilla olevia varoja voit käyttää kirjautumalla omilla tunnuksillasi nettipalveluun, jossa pystyt itse maksamaan haluamansa summan Evijärven kuntosalille.

YLEISTÄ ASIAA

  1. Muistathan sammuttaa valot kuntosalista, jos lähdet viimeisenä (myös spinning-tila; saunat, vessat).
  2. Lähtiessäsi tarkasta, että ovi on lukossa, ettei kuntosaliin pääse asiattomia vierailijoita.
  3. Pidetään sali siistinä eli kaikki tavarat laitetaan omille paikoilleen käytön jälkeen (painot, venyttelymatot, penkit).
  4. Otetaan huomioon kaikki kuntosalilla kävijät esim. musiikin voimakkuus säädetään niin, että se sopii kaikille.
  5. Kuntosalilla ei ole palkattua talonmiestä, joten jokainen toimii omalta osaltaan talonmiehenä (talvella tarvittaessa lumien lakaiseminen portailta sekä portaiden hiekoitus).
  6. Laita nimi vihkoon kun tulet. Vihko sijaitsee television alla.

Terveisin
Evijärven kuntoilukeskus ry hallitus

WebGarden

© Evijärven kuntoilukeskus ry 2018