Hinnasto

Vuosimaksu 390 €/talouskohtainen (vuosi 2023)

Kuukausimaksu 50 €/talouskohtainen

10 kerran kortti 65 €/henkilökohtainen
(eläkeläiset 60 €)
 
Avainhinnat 
10€  yksi avain (avain jää itselle, eli ei tarvitse palauttaa) 
lisäavaimet 6€
 
Tutustumiskäynti 7€ , jäsenen kanssa kertatutustuminen kuntosaliin. Tutustumiskäynnin jälkeen tehdään sopimus aitopalvelussa.
Katso erilliset ohjeet, koskien tutustumiskäyntiä.

Avaimen ja sopimukset hoitaa Aitopalvelu Oy (www.aitopalvelu.fi).

Kysymykset jäsenyysasioista ja vaihtoehdoista info@evijarvenkuntoilukeskus.fi

Säännöt & hinnasto

Evijärven kuntoilukeskus toimii yhdistyspohjalta ja jokainen on velvollinen noudattamaan Kuntoilukeskuksen  sääntöjä. Maksamalla vuosi/kuukausijäsenyyden saat käyttöoikeuden kuntosalille. Vuosi/kuukausijäsenyys on talouskohtainen tarkoittaen sitä, että samassa taloudessa asuvat saavat käyttää salia.

Avaimen haltija on vastuussa siitä, että omalla avaimella salilla käy vain samassa taloudessa asuvat henkilöt! Sali toimii jäsenten maksamilla käyttökorvauksilla ja kaikki maksamattomat kävijät vaikuttavat heikentävästi salin toimintamahdollisuuksiin!

Hinnat

VUOSIJÄSENYYS

Jos sinulla on vuosijäsenyys kuntosalille, niin maksu koostuu 195,00 euron jäsenmaksusta ja 195,00 euron käyttömaksusta+ avainmaksu(avain jää asikkaan omistukseen). Vuosijäsenyys on aina kalenterivuosi eli jäsenyys vuodelle 2021 on ajalta 1.1. - 31.12.2021. Vuosijäseniä laskutetaan alkuvuodesta tammikuussa jäsenmaksulla ja helmikuussa käyttömaksulla.

Jos et halua enää jatkaa vuosijäsenyyttäsi, tulee sinun ilmoittaa asiasta Aito-Palvelu Oy:lle . Ilmoittamatta jättäminen (vaikka avainta ei käyttäisikään) tulkitaan jäsenyyden jatkamiseksi!!

KUUKAUSIJÄSENYYS

Jos sinulla on kuukausijäsenyys, niin jäsenyys alkaa heti siitä päivästä kuri saat avaimen Aito-Palvelu Oy:stä. Kuukausijäsenet maksavat 50€ / kk.+avainmaksu(  avain jää asikkaan omistukseen)

Kuukausikortin omistaja, jos et ilmoita aitopalvelulle jäsenyyden  lopettamisesta, niin jäsenyys jatkuu automaattisesti kuukausittain!! ilmoittamatta jättäminen (vaikka avainta ei käyttäisikään) tulkitaan jäsenyyden jatkamiseksi, jolloin lasku tulee automaattisesti
käyttöajan loputtua! Jos et halua enää jatkaa kuukausijäsenyyttä tai haluat vaihtaa sen esim. vuosijäsenyydeksi, niin ilmoita AJOISSA , Aito-Palvelu Oy:lle. Myös kuukausijäsenyys on talouskohtainen eli samassa taloudessa avaimen omistajan kanssa asuvat saavat käyttää kuntosalia.

HUOM!

Salilla oleva kassa on tarkoitettu Kuntoilukeskukseen tutustujan kertamaksuun, joka tulee varsinaisen jäsenen kanssa! Maksu on 7 €, jonka maksamisesta huolehtii myös salijäsen. Jos tuot tutustujan salille, niin ilmoita meille ETUKÄTEEN , osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  ja kirjoita tutustujan nimi pöydällä olevaan vihkoon. HUOM! Tutustumiskäynnin voi tehdä vain kerran,eli vierailija tekee käynnin jälkeen sopimuksen Aitopalvelussa. 10-kortteja on myös myynnissä, hinta on 65 €+avainmaksu(avain jää asikkaan omistukseen) 10-KORTTI ON HENKILÖKOHTAINEN  Kertamaksua meillä ei ole käytössä.

TYKY- JA SMARTUM KUNTOSETELIT JA KORTIT

Toivottavaa olisi, että kaikki kuntosalin käyttäjät hoitaisivat maksunsa ajallaan. Maksuilla ylläpidetään ja kehitetään kuntosalia.JOS MAKSU VIIVÄSTYY, NIIN KORTISTA "LOPPUU VIRTA", jolloin kuntoilukeskuksen ovi ei aukea!!

Kuntosalimaksut pystyy maksamaan myös kätevästi TYKY- ja SMARTUM -seteleillä ja kysy myös Aitopalvelusta, muista liikuntaseteleitä tarjoavista yrityksistä. Jos haluat käyttää saamasi setelit kuntosalimaksuihin, niin toimita setelit Aito-Palveluun allekirjoitettuina, niin maksusi kuitataan niillä. Smartum - kortteja emme pysty vastaanottamaan, koska käytössä ei ole tarvittavaa maksupäätettä. Smartum -- kortilla olevia varoja voit käyttää kirjautumalla omilla tunnuksillasi nettipalveluun, jossa pystyt itse maksamaan haluamansa summan Evijärven kuntosalille.

YLEISTÄ ASIAA

  1. Tustu tarkasti kuntosalin seinällä oleviin sääntöihin! Leimaa AINA AVAIMELLA ULKO JA SISÄLUKIJAAN!!!
  2. Pidetään sali siistinä eli kaikki tavarat laitetaan omille paikoilleen käytön jälkeen (painot, venyttelymatot, penkit).
  3. Ulkokengät jätetään aina eteiseen ja sisällä käytetään vain sisäkenkiä!! HUOM! ÄLÄ TUO ULKOKENKIÄ PUKUHUONEESEEN!!
  4. Kuntosalilla ei ole palkattua talonmiestä, joten jokainen toimii omalta osaltaan talonmiehenä (talvella tarvittaessa lumien lakaiseminen portailta sekä portaiden hiekoitus).
  5. Noudattamalla Kuntoilukeskuksen sääntöjä, voidaan talkootyöaika käyttää salin kehittämiseen ja asikaspalveluun! ( Maksamattomat laskut/kulunvalvonnan selvittelyt, vievät turhaan talkootoimijoiden aikaa)

Terveisin
Evijärven kuntoilukeskus ry hallitus

WebGarden

© Evijärven kuntoilukeskus ry 2021